ПОЧЕТНА
ЗА НАС
ГАЛЕРИЈА
КОНТАКТ
Тел: 034/ 381-110
На Facebook
ЗА НАС
Во самото срце, во центарот на Валандово се наоѓа надалеку прочуениот ресторан Епи, одлично место за сите љубители на национална кујна и специјалитети на скара.
Ресторантот е отворен во 1991 та година, инспирирајќи многумина повеќе од 20 години со својот квалитет и традиција.
Модерниот амбиент на ресторантот дава пријатна и топла атмосфера, погодна за сите врсти на свечености и прослави. Ресторантот располага со две сали, со капацитет од 240 гости, што го овозможува овој простор идеален како за приватни (родендени, крштенки и сл.) така и за корпоративни случувања (семинари, презентации, деловни состаноци и сл.)